Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Led šviestuvai,led lemputės,led apšvietimas : naudingi patarimai

LED apšvietimas – protingas energijos bei pinigų taupymas, tausojant gamtą

April 1 2016, 19:39pm

Posted by Admin

Led apšvietimas

Led apšvietimas

Energijos išteklių taupymo tema tampa vis aktualesnė mūsų visuomenėje, kuri paliečia ne tik politiką bei pramonę, bet ir visus vartotojus. Kasdienybėje yra begalės būdų taupyti energiją. Pirkdami buitinius prietaisus, atkreipiame dėmesį į energijos klasę bei elektros suvartojimą. Pasirikdami apšvietimą galime taip pat taupyti pinigus bei energiją. Jei namuse Jūs vis dar naudojate senąsias kaitrines lemputes, kurios didžiąją dalį energijos suvartoja šilumai paskleisti, arba jei naudojate taip vadinamas “taupiąsias” liuminescensines lemputes, kurios taupo šiek tiek energijos, bet turi savyje nuodingojo gyvsidabrio ir šviesdamos mirksi akiai nepastebimu, bet kenksmingu dažniu, spinduliuoja infraraudonuosius bei ultravioletinius spindulius, tai būtų pats laikas atkreipti dėmesį į naujausius,šių dienų technologijomis pagamintus,LED apšvietimo produktus.

LED lemputės, lyginant su mums nuo seno žinomomis kaitrinėmis lemputėmis, taupo net 90% elektros energijos. Namuose pakeitę visas kaitrines lemputes į moderniąsias LED lemputes, jau po mėnesio pastebėsite ženkliai sumažėjusias sąskaitas už elekrtos energiją. LED lemputės taupo jūsų piningus ne tik suvartodamos ženkliai mažiau elektros energijos, bet ir veikdamos žymiai ilgiau. Kaitrinės lemputės tarnavimo laikas siekia tik 1000 valandų, o LED lemputės šviečia net 50.000 valandų – tai reiškia 50 kartų ilgiau.

Paskutinis dešimtmetis apšvietimo pramonę pakeitė kardinaliai. LED apšvietimo šaltiniai baigia visisškai išstumti senąsias neefektyvias apšvietimo priemones. Kasdien tobulėjantys ir pingantys LED apšvietimo sprendimai tampa prienami kiekvienam. Pasirinkus LED apšvietimo priemones, nebereikia galvoti kada jos atsipirks. Paskutiniaisiais metais LED apšvietimo produktai atpigo taip stipriai, kad daugelis jų ne tik atsiperka, bet ir sutaupo vartotojų piningus per garantini dviejų metų laikotarpį. Jei sutaupymas garantuotas – kodėl gi nepasirinkus LED apšvietimo renovuojant ar naujai įsirengiant būstą?

Comment on this post